Belépés a Társaságba

Kedves Shiatsu-gyógyász kolléga! Kedves tanulók! Kedves shiatsu iránt érdeklődők!

Amennyiben vizsgázott shiatsu-gyógyász vagy - tehát valamelyik elismert iskolában teljesítetted a gyógyász tanúsítványhoz szükséges kötelező óraszámot és 200 kezelésről szóló jegyzőkönyv benyújtása után záró vizsgát is tettél-, illetve ha jelenleg shiatsu tanulmányokat folytatsz valamelyik elismert iskolában, akkor szeretettel várunk a társaságban rendes tagként. Mindössze annyi a teendőd, hogy kitöltöd az alábbi űrlapot, és rákattintasz a 'Jelentkezés küldése' gombra. A Társaság ügyvezetése e-mailben értesül a regisztrációdról, és rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot (tagdíj fizetése, további adatok egyeztetése). 

Amennyiben nem szeretnél tagdíjat fizetni, de párttoló tagként szeretnél valamilyen formában részt venni a társaság életében, akkor is szeretettel várjuk a regisztrációs űrlapodat.

Jelentkezés

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot! Kérlek válaszd ki a legördülő menüből, hogy shiatsu-gyógyászként, tanulóként vagy pártoló tagként szeretnél jelentkezni! Ha gyógyász vagy, melyik iskolában szerezted meg a tanúsítványt és mikor? Ha tanuló vagy, melyik iskolában tanulsz és hol tartasz a tanulmányaidban? 

vezetéknév*
keresztnév*
telefonszám*
Emailcím*
milyen tagként jelentkezel?*
Válassz a legördülő menüből
  • Shiatsu-gyógyász
  • Tanuló
  • Pártoló tag
HA MÁR RENDELKEZEL TANÚSÍTVÁNNYAL, MELYIK ISKOLÁBAN SZEREZTED MEG ÉS MELYIK ÉVBEN? HA MÉG NEM VAGY SHIATSU-GYÓGYÁSZ, MELYIK ISKOLÁBAN FOLYTATOD A TANULMÁNYAIDAT, ÉS HOL TARTASZ?
0 of 350
egyéb kérdés, észrevétel
0 of 350