Kitől tanulhatok shiatsut

Darin Ági

Darin ágnes

Shiatsu-gyógyász, konduktor, AMM terapeuta, cranio-sacralis és lágylézer terápiával foglalkozó szakember, a Magyar Shiatsu Társaság által elismert gyógyító.

Tanulmányait 2000-2004-ig a Nemzetközi Shiatsu Iskolában, illetve 2009-ben az amerikai Uppledger Institut magyarországi CST I. II. képzésén végezte. 2009 óta a Nemzetközi Shiatsu Iskola tanára, sokéves terápiás tapasztalattal rendelkezik.

Tanúsítvány:

Nemzetközi Shiatsu Iskola Budapest 2004

Gulyás Viktor

Gulyás Viktor

2016-ban végzett shiatsu-gyógyászként a Nemzetközi Shiatsu Iskolában. Praxisa mellett coachként és trénerként tevékenykedik. Rendszeresen részt vesz a shiatsuval és más alternatív gyógyászattal kapcsolatos továbbképzéseken. Különböző segítő szakmákban több, mint 20 éve támogat egyéneket és csoportokat a változásukban, céljaik elérésében, életük kiteljesítésében. A Magyar Shiatsu Társaság által elismert gyógyító.

Tanúsítvány:

Nemzetközi Shiatsu Iskola Budapest 2016

Shiatsu logó szürke

Madocsai Eszter

Shiatsu-gyógyász, AMM terapeuta, a Budapesti Nemzetközi Shiatsu Iskola alapító tanára, a Shiatsu Ausztriai Csúcsszervezete és a Magyar Shiatsu Társaság által elismert gyógyító.

1997-ben, Grazban, az Ausztriai Nemzetközi Shiatsu Iskolában (I.S.S.Ö.) szerzett nemzetközi diplomát.

Elvégezte a grazi shiatsu iskola 2001-2002. évi tanárképző tanfolyamát. Tanárai Thomas Prett, Christian Schnabl, Jörg Schürpf és Soul Goodman voltak.

Magyarországon az ETI-ben (Egészségügyi Szakképző- és Továbbképző Intézet) 1999-ben alternatív mozgás- és masszázs-terapeuta diplomát szerzett. Országos szakértő és az GYEMSZI vizsgáztatója AMM szakon. 1990 óta végez shiatsu-kezeléseket, 1998 óta tart tanfolyamokat Budapesten.

Rendszeresen publikál, két alapvető könyve jelent meg a Scolar kiadó gondozásában: A belső harmónia útja - Do-in és a Shiatsu - szemlélet és praxis. Személyéhez köthető a shiatsu magyarországi megismertetése és elterjesztése.

Tanúsítvány:

Ausztriai Nemzetközi Shiatsu Iskola (ISSÖ) 1997

Shiatsu logó szürke

Pákh Ildikó

2007 óta dolgozom segítő szakmában, célom az ember és a világ működésének megismerése és a megszerzett tudás hatékony átadása. Gyógymasszőr, fizioterápiás szakasszisztens, AMM shiatsu terapeuta természetgyógyász, dúla, rehabilitációs tréner, biologika és recall healing konzulens szakmai ismereteimet használom a munkámban. 2013 óta tanítok shiatsut és tartok csoportos do-in foglalkozásokat. 2017 óta tanítok a Tónus Iskolában. Az Országos Shiatsu Egyesület jelenlegi elnökeként a Forrás gyermekprogram (gyermek shiatsu és do-in) társalapítója és tanítója, és a Tigris gyermektábor (shiatsu gyermektábor) társalapítója és szervezője vagyok. Évről évre társszervezője vagyok a 24 Óra Shiatsu országos rendezvénynek.

Tanúsítvány:

Nemzetközi Shiatsu Iskola Budapest 2013

Shiatsu logó szürke

Demeter Péter

Shiatsu-gyógyász (2008), AMM terapeuta (2008), gyógymasszőr (2007), buddhista tanító (2012) végzettségekkel, a Tónus Iskola alapító tanára (2013), a Magyar Shiatsu Társaság által elismert shiatsu-gyógyász.

2004 óta foglalkozik shiatsuval, 2007 óta tart alaptanfolyamokat, 2009-2012-ig a Nemzetközi Shiatsu Iskola tanára volt, 2013 óta a Tónus Iskolát vezeti. 2007-ben találkozott először az oszteopát szemlélettel és módszerekkel, 2011 óta erre specializálódott. A Tónus Iskola képzésében is a shiatsu mellett a haladó kurzusok és a nyitott továbbképzések fő témája az oszteopát állapot felmérési és kezelési metódusok elsajátítása.

Tanúsítvány:

Nemzetközi Shiatsu Iskola Budapest 2008

Imre Zoli

Imre Zoltán

A shiatsu 2013-ban "érintett meg". Az NSI négy szemeszterének elvégzése után 2017-ben végeztem shiatsu-gyógyászként. A képzés alatt és után asszisztensként segítettem az oktatók munkáját, valamint a lehetőségeimhez mérten továbbképző kurzusokon (tanárképzés, kismama-shiatsu, viszcerális manipuláció) bővítem ismereteimet. Szabadidőmben tajcsi és csikung gyakorlatok segítenek az egyensúly megőrzésében. 2016-ban alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képesítést szereztem. Civilben pedagógus vagyok. A Magyar Shiatsu Társaság által elismert gyógyító.

Tanúsítvány:

Nemzetközi Shiatsu Iskola Budapest 2017

Shiatsu logó szürke

Mezősi Anna

1996 óta foglalkozik shiatsuval Madocsai Eszter egyik legkorábbi tanítványként. Eredeti végzettsége magyar-történelem szakos tanár. 2000 óta AMM-terapeuta, többféle craniosacralis terápiás diplomája van.

25 éve foglakozik kínai gyógyászattal, melyben dr. Lévai Sándor útmutatásait követi. 2002 óta tanít. Két, majd három éves shiatsu képzést dolgozott ki. Tartott AMM tanfolyamokat, alternatív terápiás továbbképzéseket. Részt vett a shiatsu szakma programkövetelményeinek kidolgozásában. 2010-ben hozta létre a Kelet-Nyugat Egészségközpontot, melyben azóta is havi száz főt meghaladó betegszámmal praktizál. A shiatsu mellett fő tevékenysége a jóga 1995 óta. Jelenleg a Himalájai Jóga Tradíció magyarországi vezetője.

Tanúsítvány:

Nemzetközi Shiatsu Iskola Budapest 2004

Shiatsu logó szürke

Pásztor-Vászovics Nóra

Már régóta érdeklődik az alternatív gyógymódok iránt ezért az Államigazgatási Főiskola elvégzésével párhuzamosan talpreflexológiát is tanult. Elvégezte a Nemzetközi Shiatsu Iskola négy modulos képzését, a tanártréninget és a Baba shiatsu I-II tanfolyamot. Évekig segítette az iskola tanárainak munkáját asszisztensként.

2012-ben Alternatív Mozgás- és Masszázsterapeuta szakon (AMM) vizsgázott jeles eredménnyel, 2013-ban shiatsu gyógyász diplomát szerzett, a Magyar Shiatsu Társaság által elismert gyógyító.

Tanúsítvány:

Nemzetközi Shiatsu Iskola Budapest 2013