Vélemények a shiatsuról

Fodor Angéla

Számomra shiatsu kezelést kapni olyan,
mint egy meleg sós vízben lebegve találkozni önmagam mélységeivel. Az érintések által felszínre bukkanó kellemes érzetek vagy akár még általam takargatott negatív érzelmeim utat nyernek kiteljesedésükhöz vagy épp távozásukhoz. Találkozom örömmel, és fájdalommal, melybe ugyanúgy bele tudok nyugodni és elengedni, amely ott tartotta bennem a ragaszkodást még ahhoz.

Kökény Tibor

Több egészségügyi problémám miatt fordultam a Shiatsu kezeléshez mint kiegészítő módszerhez. A Bechterew-kór kezdetekor súlyos fájdalmaim mellet gerincsérvem és lumbágóm volt, már bottal jártam. Már az első Shiatsu kezelés után bot nélkül tudtam járni, az állapotom rohamosan kezdett javulni, a gerincsérvem és a lumbágóm teljesen rendbejött. A fenntartó kezelések további javulást adtak, illetve hosszabb szünetek esetén érzem a hiányukat. 

Varga Melinda

Szeretem a shiatsu kezelést, mert nemcsak a testem regenerálódik, hanem a lelkem is. Olyan, mintha újra feltöltődnék energiával. Elcsendesíti a gondolataimat, a testemből pedig kioldódik a feszültség. Úgy érzem, hogy a kezelések végére egyensúlyba kerülök, könnyedebbnek érzem magamat, mint amikor egy nagyon mély és pihentető alvásból ébredek.

Friedl Szilvia

Bármilyen aktuális problémámmal fordulok hozzá, tudja mihez és hova nyúljon. Érti a testem és a lelkem összefüggéseit. Szeretem, ahogyan segít harmóniába keríteni a testem energiarendszerét. Angi kezelései után mindig úgy érzem, egyszerre vagyok lenyugodva a napi pörgésemből és feltöltődve sejt szinten.

IMPRESSZUM

Adatvédelmi nyilatkozat

Kapcsolat

© 2021 Ez a Magyar Shiatsu Társaság honlapja.

Minden jog fenntartva.

  • Facebook
  • Instagram