Vélemények a shiatsuról

Számomra shiatsu kezelést kapni olyan, mint egy meleg sós vízben lebegve találkozni önmagam mélységeivel. Az érintések által felszínre bukkanó kellemes érzetek vagy akár még általam takargatott negatív érzelmeim utat nyernek kiteljesedésükhöz vagy épp távozásukhoz. Találkozom örömmel, és fájdalommal, melybe ugyanúgy bele tudok nyugodni és elengedni, amely ott tartotta bennem a ragaszkodást még ahhoz.

A kezelések támogatnak engem önismeretemben, segítenek a tudatosváltozásomban és közben érzem, törődnek velem. A társam jelenlétét érezve tudom, jó kezekbenvagyok. Az előforduló fizikai fájdalmak mindig csökkennek, gondolataim tisztulnak és pozitív iránytmutatnak. Ellazulok, megnyugszom, megújulva folytatom tovább a napomat. A shiatsu kezelésekészrevehetően emelik a test-tudatosságom szintjét, ami nagyon jó, mert ez segít fenntartani a jóállapotot és megelőzni a kialakuló problémákat.

Fodor Angéla

Több egészségügyi problémám miatt fordultam a Shiatsu kezeléshez mint kiegészítő módszerhez. A Bechterew-kór kezdetekor súlyos fájdalmaim mellet gerincsérvem és lumbágóm volt, már bottal jártam. Már az első Shiatsu kezelés után bot nélkül tudtam járni, az állapotom rohamosan kezdett javulni, a gerincsérvem és a lumbágóm teljesen rendbejött. A fenntartó kezelések további javulást adtak, illetve hosszabb szünetek esetén érzem a hiányukat.

Később egy herpes zoster fertőzés miatt 3 napig kórházban feküdtem, mivel kellemetlen szédülést okozott. Az orvosi kezelést követő Shiatsu az első alkalom után felszámolta a szédülésem. Köszönöm Shiatsu, köszönöm Viktor!

Kökény Tibor

Nekem nagyon jól esett a kezelés. Teljesen ellazított és kisimított. Stresszeket oldott fel a testemben, könnyűnek és örömtelinek éreztem magam utána. Köszönöm szépen.

Korényi Katalin

Bármilyen aktuális problémámmal fordulok hozzá, tudja mihez és hova nyúljon. Érti a testem és a lelkem összefüggéseit. Szeretem, ahogyan segít harmóniába keríteni a testem energiarendszerét. Angi kezelései után mindig úgy érzem, egyszerre vagyok lenyugodva a napi pörgésemből és feltöltődve sejt szinten.

Friedl Szilvia